FISH 50 – FISH UTILTY BOAT!

Snabbfakta

Tillverkare

v-boats

Modell

FISH 50

Längd

5.32 m

Bredd

1.94 m

Vikt

450 kg

Lastförmåga:

515 kg
  • Aluminiumskrov i 5083 marin aluminium
  • Tjocklek 3 mm i botten och 3 mm i sidor
  • Power-V-Frame skett i invändigt skrov
  • Double side welded body – DSW ( dubbel svetsat skrov )
  • Alla däckytor inklädda i alu-durkplåt

Båtfakta

Grå, rå, stryktålig, tuff och underhållsfri. Det är Fish 50 i ett nötskal. Men till detta kan man också lägga mångsidig.

Grundtanken är lika enkel som genial. Att ta det bästa från en sportfiskebåt och en traditionell fritidsbåt och skapa mångsidiga Fish 50. Det här är båten som levererar och kräver ett minimum tillbaks av underhåll, skötsel och vårrustning. Ena dagen sol och bad med familjen i en stilla badvik. Andras dagen fullt adrenalin i en sportfisketävling.

Får det sistnämnda har den allt som man kan tänkas behöva i en sportfiskebåt, eller vad sägs om kastdäck i fören och soffa i aktern. Som man kan förvänta sig av en tuff aluminiumbåt är Fish 50 också stryktålig vilket gör landstigningar på steniga stränder fullt möjliga. Fish 50 har en väl skyddande vindruta som sträcker sig över hela båtens bredd med en fri passage i mitten via en öppningsbar lucka/dörr. Här sitter man vindskyddad och torr i alla lägen.

Och som resten av modellutbudet är detta naturligtvis helt svetsat i aluminium och V-Boats erbjuder fem års garanti på båtens skrov.

Vi hjälper dig att utrusta båten för dina behov, kontakta oss för en offert

Lånelöfte hos Ecster

Genom vårat sammarbete med Ecster har du möjligheten att ansöka om ett lånelöfte innan du bestämt dig för vilket objekt du ska köpa. Lånelöftet är giltigt i en månad.

Ansök om lånelöfte

Fler bilder på denna modell