FishPro X5 – med fokus på fiske!

Snabbfakta

Tillverkare

v-boats

Modell

FishPro X5

Längd

5.4 m

Bredd

2.14 m

Vikt

595 kg

Lastförmåga:

535 kg
  • Skrov i 5083 marin-aluminium.
  • Tjocklek 4/3 mm – botten/sidor.
  • Power-V-Frame i skrov.
  • Dubbel svetsat skrov.
  • V-MOUNTRAIL – fäste för tillbehör.
  • Fastbränsletank 110l

Båtfakta

I FishPro-serien har man inte sparat på krutet då den har allt som skapar en första klassens sportfiskebåt.

V-Boats FishPro X5 är mellan modellen i en serie om tre sportfiskebåtar som är speciellt framtagen för sitt ändamål. Därav finesser som dubbla kastdäck, låga fribord, plats för frontmonterad elmotor. Men det är bara början.

FishPro X5 har en väl skuddande vindruta som sträcker sig över hela båtens bredd.  Dubbla kastdäck i kombination med föredömligt låga fribord underlättar under såväl kampen med som bärgning av fångsten.

Så fortsätter det med smarta lösningar och finesser där den smidiga platsen för en frontmonterad elmotor i fören bara är ett exempel. Under kastdäcket hittar du stora dränerade förvaringsutrymmen. På kastdäcket finns ett extra stolfäste så att man kan flytta med sig förar- eller passagerarsätet för bekvämt sittfiske. Ytterligare ett stolfäste finns på det bakre kastdäcket. Förarplatsen är utformad med bra ergonomi med ett fack Med USB-uttag och förvaring av små saker som annars lätt kommer på vift.

Med det ovan sagda så är listan med alla förnuftiga sportfiske-finesser fortfarande lång och förutom självklarheter att båten har en fisksump som enkelt kan fyllas och tömmas från förarplatsen.

Naturligtvis är FishPro X5 också särdeles stabil och lättdriven och med 115 hk på akterspegeln kommer man ledigt upp i 43 knop.

 

 

Pris Fishpro X5 med rek 100 hk : 329 000:-

 

Till detta finns också ett komplett utrustningspaket med frontmonterad elmotor och andra tillbehör kontakta oss för en offert.

Vi hjälper dig att utrusta båten för dina behov, kontakta oss för en offert

Lånelöfte hos Ecster

Genom vårat sammarbete med Ecster har du möjligheten att ansöka om ett lånelöfte innan du bestämt dig för vilket objekt du ska köpa. Lånelöftet är giltigt i en månad.

Ansök om lånelöfte

Fler bilder på denna modell