FISHPRO X7 – med fokus på fiske!

Snabbfakta

Tillverkare

v-boats

Modell

FISHPRO X7

Längd

5.8 m

Bredd

2.16 m

Vikt

635 kg

Lastförmåga:

595 kg
  • Skrov i 5083 marin-aluminium.
  • Tjocklek 4/3 mm – botten/sidor.
  • Power-V-Frame i skrov.
  • Dubbel svetsat skrov.
  • V-MOUNTRAIL – fäste för tillbehör.
  • Fast bränsletank 170 liter.

Båtfakta

I FishPro-serien har man inte sparat på krutet då den har allt som skapar en första klassens sportfiskebåt.

V-Boats FishPro X7 är den största i en serie om tre sportfiskebåtar som är speciellt framtagen för sitt ändamål. Därav finesser som dubbla kastdäck, låga fribord, plats för frontmonterad elmotor. Men det är bara början.

FishPro X7 har en väl skyddande vindruta som sträcker sig över hela båtens bredd med en fri passage i mitten via en öppningsbar lucka/dörr. Här sitter man vindskyddad och torr i alla lägen. Dubbla kastdäck, stora ytor och en svårslagen stabilitet underlättar under såväl kampen med – som bärgning av – fisken. Finesser och lösningar som dubbla spöförvaringar (9-fots spön) på vardera sida i båten, väl dränerade förvaringsutrymmen och elmotor i fören hör till självklarheterna.

Mer förvånande är att båten aldrig känns trång ens när fiskekompisarna är med då det finns en uttänkt plats för bar sak som sportfiskare kan tänkas vilja ha med sig. Enkelt och funktionellt! Vidare är båten föredömligt stabil när man rör sig ombord.

Så fortsätter det med smarta lösningar och finesser där den smidiga platsen för en frontmonterad elmotor i fören bara är ett exempel. Under kastdäcket hittar du stora dränerade förvaringsutrymmen. På kastdäcket finns ett extra stolfäste så att man kan flytta med sig förar- eller passagerarsätet för bekvämt sittfiske. Ytterligare ett stolfäste finns på det bakre kastdäcket. Förarplatsen är utformad med bra ergonomi med ett fack Med USB-uttag och förvaring av små saker som annars lätt kommer på vift.

Listan med alla förnuftiga sportfiske-finesser kan göras lång och förutom självklarheter som att båten har en fisksump som enkelt kan fyllas och tömmas från förarplatsen så är FishPro X7 också särdeles stabil och lättdriven. Med 175 hk på akterspegeln kommer man lätt och ledigt upp i 50 knop.

 

 

Pris med rek 150 hk motor : 419 000:-

Till detta finns också ett komplett utrustningspaket med förmonterad elmotor och annan utrustning kontakt oss så hjälper vi dig.

Vi hjälper dig att utrusta båten för dina behov, kontakta oss för en offert

Lånelöfte hos Ecster

Genom vårat sammarbete med Ecster har du möjligheten att ansöka om ett lånelöfte innan du bestämt dig för vilket objekt du ska köpa. Lånelöftet är giltigt i en månad.

Ansök om lånelöfte

Fler bilder på denna modell