LANDX X6

Snabbfakta

Tillverkare

LandX

Modell

X6

Längd

6.3 m

Bredd

2.36 m

Är du ute efter en fräck SUV på havet? Då är LANDX X6 det perfekta valet för dig! Årsmodell 2023 med en kraftfull Mercury F150 EXLPT Efi årsmodell 2023, denna båt har allt du behöver för att njuta av havet på ett bekvämt och säkert sätt. Med en längd på 6,30 meter och en bredd på 2,36 meter, finns det gott om plats för 6 personer ombord.

Båtfakta

LANDX X6 är extrautrustad med Garmin 92 sv GPS/plotter ekolod med givare och sjökort, EVA-durk, dieselvärmare, trimplan, motorlås, Securmark stöldskyddsmärkning motor – allt detta ingår i priset. Dessutom ingår LED-lanternor, huvudströmbrytare, länspump, hydraulstyrning, USB-uttag, handskfack och vindrutetorkare x2 som standardutrustning.

 

Med en fast tank på 170 liter, är LANDX X6 redo för långa resor och med möjligheten att sova två personer ombord, kan du ta med dig dina vänner eller familj på en övernattningstur. Med en hög komfort och säkerhet ombord, kan du slappna av och njuta av din resa.

Vi hjälper dig att utrusta båten för dina behov, kontakta oss för en offert

Lånelöfte hos Ecster

Genom vårat sammarbete med Ecster har du möjligheten att ansöka om ett lånelöfte innan du bestämt dig för vilket objekt du ska köpa. Lånelöftet är giltigt i en månad.

Ansök om lånelöfte

Fler bilder på denna modell