OM OSS

Vi är exklusiva återförsäljare för Gelexs båtmodeller med pris, kvalitet och livsstil som ledord.

Historien om XL Marin började med en dröm om att sälja tuffa båtar till bra priser. En dröm som eldats på av en växande känsla av att det var något som fattades i båtutbudet. Bra och tuffa båtar fanns det visserligen gott om. Men något behövde göras åt likriktningen – och priserna. För att nämna en del… Det är XL Marins affärsidé i ett nötskal. En båtföretag som fick en rivstart 2019 då visionen om ”bra och tuffa båtar” förverkligades.

Först ut var Voyager 700 Cabin därefter har det handlat att ständigt förfina, förbättra och anpassa båtarna för vårt tuffa nordiska klimat. Men också att möta båtsveriges växande behov av kunna bruka sin båt tryggt året runt – samtidigt som den ska kunna glänsa vid paradbryggan i gästhamnen. Kort sagt - det är båtar som ska vara och stryktåliga grovisar och snygga solskensracers på samma gång. Ett koncept som vi kallar ”Rough Elegance”.

En ständig strävan är också att justera priserna som vi anser har skenat iväg på båtar i allmänhet och aluminiumbåtar i synnerhet. Våra båtar bygger på en minst sagt solid grund och är sedan utrustade med det nödvändigaste - som håller år ut och år in. Vi som jobbar på XL Marin är ett slimmat men djupt engagerat gäng båtmänniskor som färdigställer båtarna direkt till kunden – utan fördyrande mellanhänder.

Sist men inte minst säljer vi mer än bara båten i sig. Ett båtköp hos oss är början på en gemensam resan från leverans till servicar, vinterförvaringar och myckert mer – ända fram till försäljning.

Kontaktpersoner

Ludwig Hedlund

VD / Försäljning 08-740 33 33 ludwig@xlmarin.com

Felix Calmegård

Platschef, verkmästare 08-740 33 33 felix@xlmarin.com

Christel Lindqvist

Ekonomi 08-740 33 33 christel@xlmarin.com

Melvin Engström

Montering / Försäljning 08-740 33 33 melvin@xlmarin.com

Victor Söderberg

Försäljning ansvarig sportfiskebåtar 072-712 20 65 victorsoderbergfishing@gmail.com