LANDX X7

Snabbfakta

Tillverkare

LandX

Modell

X7

Längd

7 m

Bredd

2.48 m

Upplev äventyret med LandX X7 – en båt som tar dig dit du vill. Lasta fullängds plankor, din ATV eller lilla grävmaskin och ge dig ut på utforskning i den vackra skärgården. LandX X7 är en tuff båt som klarar av även de tuffaste vattnen och tyngsta lasterna, utan att göra avkall på kvalitet eller stil. Oavsett väderlek, så är LandX X7 redo för alla utmaningar med sin pålitlighet och användbarhet.

Båtfakta

Med en längd på 7 meter och en bredd på 2,48 meter är LandX X7 en rymlig båt med plats för upp till sex personer och en maximal belastning på 1200 kg. Med en Mercury 200 hk motor kan du ta dig dit du vill i en hastighet på upp till 40 knop.

 

LandX X7 är byggd av en marinaluminium med en legering av hög kvalitet (5083) och uppfyller CE-kategori C. Standardutrustning inkluderar bland annat en värmare, en automatisk länspump, en hytt för fyra passagerare och en kontrollpanel med sex omkopplare. Andra funktioner inkluderar en hydraulisk styrning, en självdränerande halksäker däck, en ramp, halkfria EVA-dynor och en stege för åtkomst till taket

Vi hjälper dig att utrusta båten för dina behov, kontakta oss för en offert

Lånelöfte hos Ecster

Genom vårat sammarbete med Ecster har du möjligheten att ansöka om ett lånelöfte innan du bestämt dig för vilket objekt du ska köpa. Lånelöftet är giltigt i en månad.

Ansök om lånelöfte

Fler bilder på denna modell