Om oss

XL MARIN

Vi är exklusiva återförsäljare för V-Boats båtmodeller med pris, kvalitet och livsstil som ledord. Vi har den kunskap som krävs för att du som kund ska få den modell som passar dig bäst.

Om XL MARIN

Vår tanke med att starta XL Marin har varit att utmana det traditionella sättet att köpa båt, med roliga event och äventyr.
I vårt sökande efter en funktionell, snygg båt som skulle vara överkomlig i pris föll vi för hantverket hos V-Boats båtar. 

För oss är det viktigt att båten vi marknadsför är lättskött och tålig så man kan använda den längre in på säsongen och få mer tid till att vara på sjön i stället för att polera och slipa. Vi önskade även en gedigen konstruktion för att båten ska hålla i flera generationer. Det har vi funnit hos V-Boats.

Om V-Boats

V-Boats ett ryskt företag som grundades 2009. Varumärket är känt för bra båtar med stor körglädje, vilket är utmärkand för V-Boats. Båtarna tillverkas i Ryssland med  gedigen produktionserfarenhet samt material framställt i landet.

Ludwig Hedlund, VD

Referenser

Vi fick otroligt bra service hos XL Marin, Ludwig gav oss ett trevligt bemötande vi kommer handla av XL Marin i framtiden.

Stefan Skoglund

Jag köpte nyligen båt hos XL Marin tillsammans med min fru och lämnar jag gärna en referens. Killen som hjälpte oss var mycket kunnig och hade god kunskap om V-Boats, en båt som jag fått tips om via en vän. Sen att man fick åka båt i Sverige mitt i vintern gjorde inte saken sämre. Jag kan varmt rekommendera XL Marin och V-Boats fantastiska båtar.

Peter Hedqvist

Jag kom i kontakt med V-Boats olika båtmodeller för några år sedan då jag var boende i Ryssland och blev väldigt glad när jag hittade en återförsäljare för dem i Sverige. I Ryssland har V-Boats väldigt bra rykte och nu när de väl finns i Stockholm så var valet självklart inför kommande båtsäsong. Det var en ung herre som hjälpte oss genom hela processen med en väldigt härlig energi.

Stefan& Anitha Svensson

Fredrik Wallbring

Lars Litzell

FÖRSÄLJNING

Ludwig Hedlund

FÖRSÄLJNING

Fredrik Wallbring

TEKNIKER